Sjælesund Podcast

#8 Louise Fjendbo om bevægelse og biomekanik

January 31, 2020

I ugens afsnit af "Sjælesund Podcast" har jeg været på besøg hos Louise Fjendbo i hendes yogastudie Yogaliving på Frederiksberg. Louise er yogalærer og har igennem de sidste 16 år videreuddannet sig inden for alignment og kroppens biomekanik. Louise mener, at yogaverdenen mangler et langt større fokus på netop dette, og at mobilitet frem for styrke og stabilitet fylder alt for meget ude i rigtig mange yogasale.
Louise er hudløst ærlig og siger tingene, som de er - helt uden filter. Hun har en befriende direktehed, så vær beredt på at blive udfordret lidt på dine egne ståsteder.
Der er masser inspiration at hente for både yogalærere, yogaelever og alle andre, som er interesserede i at bevæge sig stærkt, sundt og smertefrit.

Louise underviser både hold og enetimer, og er forfatter til en række bøger om yoga. Du kan finde Louise og hendes mange tilbud på hendes hjemmeside:
yogaliving.dk

Er du sulten efter mere viden?
Louise nævner én af sine lærere, Jordan Bloom, som du kan læse mere om her:
https://jordanbloom.com/

Katy Bowman, en kendt amerikansk biomekaniker, nævnes også i interviewet og hendes bøger giver en letlæselig introduktion til biomekanik og bevægelse.

God fornøjelse!

Podbean App

Play this podcast on Podbean App