Sjælesund Podcast

#24 Women’s Hiking Club om at vandre

November 13, 2020

I dette afsnit af Sjælesund Podcast er jeg på besøg hos Amanda Lagoni og Louise Larsen aka "Women's Hiking Club" til en snak om, hvorfor de har skabt et fællesskab, som handler om noget så simpelt som at sætte den ene fod foran den anden. Og hvorfor dette fællesskab er "for women ONLY". Og hvorfor de uden undtagelse har portvin, øl eller gin (eller alle tre) med på deres ture. Og hvorfor dette kvindefællesskab er blevet så populært, at alle deres ture stort set altid er udsolgte.

For Amanda og Louise er det at vandre nemlig langt mere end bare at sætte den ene fod foran den anden. For dem har vandring helet traumer, været dybt frisættende og styrkende, og er blevet en fuldstændig obligatorisk og uundværlig del af deres liv.

Uanset om du kan lide at gå eller ej, så er jeg sikker på, du vil NYDE Amanda og Louises rørende, smukke og sjove fortællinger om deres oplevelse af, hvad vandring og naturen kan gøre af underværker. Jeg tog i hvert fald derfra i exceptionelt godt humør - og med en nyvakt trang til at finde mine vandrestøvler frem...

Afsnittet byder desuden også på gode vandrehistorier, råd og tips til selv at komme i gang samt "must-haves" til rygsækken.

Rigtig god lytning!

Find Women's Hiking Club her:

@womenshikingclub

 

Afsnittet er optaget i august 2020.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App