Sjælesund Podcast

#11 Maria Allingham om psoas og bækkenbund

February 21, 2020

Inden du sætter høretelefonerne i ørerne, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at du går en lang tur et smukt sted, imens du lytter. Tro mig, det vil gøre din oplevelse af ugens afsnit af "Sjælesund Podcast" langt bedre! Hvorfor? Det finder du snart ud af...

I denne uges afsnit af "Sjælesund Podcast" skal det handle om to spændende strukturer og muskler i din krop, og hvorfor det er så enormt vigtigt, at disse fungerer som de skal. De to muskler hedder psoas og bækkenbunden og bare rolig - afsnittet er alt andet end en tør anatomilektion. Maria Allingham, som er min ugens gæst, har en helt særlig tilgang til disse to strukturer og har arbejdet med psoas og bækkenbund igennem mange år, både privat og i sin undervisning. Hun er en passioneret, entusiastisk og inspirerende yogalærer og fortæller (lyt selv!), og har specialiseret sig i yoga for kvinder, gravidyoga, fødselsforberedelse og efterfødselsyoga. Det betyder bestemt ikke, at afsnittet her ikke er relevant for dig, hvis du ikke er kvinde - psoas og bækkenbunden findes nemlig i os alle. 
Rigtig god gåtur!

Du finder alle Marias tilbud lige her:
https://allinyoga.dk/

Er du blevet "hooked" på psoas og vil du vide mere?
Maria har en stor del af sin viden fra Liz Koch (coreawareness.com), som har dedikeret det meste af sit arbejdsliv til at studere psoas. Maria anbefaler, at man lytter til podcastafsnittet her med Liz, hvis man vil have endnu mere viden om psoas:
https://podcasts.apple.com/dk/podcast/psoas-from-an-energetic-perspective-part-one/id1455897037?i=1000431559710&l=da

Podbean App

Play this podcast on Podbean App